Au apărut căpșunile românești parfumate și ultra delicioase. Vă arăt un desert super simplu și rapid, dar foooooaaarrrttteeeee diabetic!
Timp de pregătire: 5 minute
Grad de dificultate: super slim
Avem nevoie de:
- 2 albușe;
- 6 linguri zahăr;
- 400 grame căpșuni;
- 1 vârf cuțit sare.
Pasul 1: Se curăță căpșunile de codițe și se spală bine. Apoi se pasează dar nu foarte fin. Se păstrează doar pulpa, sucul obținut din pasare nu se folosește la rețetă.
Pasul 2: Se bat albușele cu sarea cam 5 minute, apoi se adaugă treptat zahărul.
Pasul 3: Se amestecă (nu cu mixerul pentru că se taie) spuma cu piureul de căpșuni.
Se servește cum doriți sau se poate servi într-un pahar, astfel: un strat de biscuiți digestivi măcinați sau pandișpan, un strat de spumă. Decorați după pricepere și imaginație!
S-aveți poftă!
Comentarii
Trimiteți un comentariu