Să gătești cu aerul condiționat pornit e vis!
Am schimbat puțin pastele de grâu pe tăiețeii de orez care sunt foarte buni și ușori. Adăugând și ingredientul meu preferat, adică brânza, a ieșit demențial.
Timp de pregătire: 20 minute
Grad de dificultate: deep low
Avem nevoie de:
Am schimbat puțin pastele de grâu pe tăiețeii de orez care sunt foarte buni și ușori. Adăugând și ingredientul meu preferat, adică brânza, a ieșit demențial.
Timp de pregătire: 20 minute
Grad de dificultate: deep low
Avem nevoie de:
- 1 pachet tăieței orez;
- 1 cutie smântână;
- 1 cutie smântână lichidă;
- 200 grame brânză tare;
- sare, piper, tarhon și busuioc.
Pasul 1: Se înmoaie tăiețeii în apă rece pentru 10 minute și apoi se pun la fiert cam 5 minute. Mie imi plac al dente.
Pasul 2: Într-o tigaie neaderentă se pune smântâna și condimentele. Se lasă la foc mediu cam 5 minute, în care se amestecă des.
Pasul 3: Se scurg tăiețeii și se amestecă cu sosul. Se rade brânza și... poftiți la masă!
S-aveți poftă!
Comentarii
Trimiteți un comentariu